Pojawiła się pierwsza w Gnieźnie burgerownia. Postanowiliśmy sprawdzić czy Bycza Buła jest godna polecenia.
Bycza Buła znajduje się w piwnicy na rogu Rynku i ul. Chrobrego. Pierwsze wrażenie to oczywiście wystrój – oryginalny, pomysłowy. Jedzenie – burgery przygotowywane z 100% wołowiny (do wyboru Kark lub Rostbef/Antrykot). Mięso jest własnoręcznie mielone i przyprawiane. Właściciel zapewnia, że codziennie jest dostawa świeżych bułek z lokalnej piekarni.
Bycza Buła otwarta jest od poniedziałku do czwartku w godz. 12.00 – 22.00, natomiast w piątki i soboty od 12.00 do 24.00.
Bycza Buła otwarta jest od poniedziałku do czwartku w godz. 12.00 – 22.00, natomiast w piątki i soboty od 12.00 do 24.00.
11 komentarzy
Chyba na początek nie znając obrotów nie nastawili się na szybkie dowozy,bo to przecież ryzyko zatrudniać kierowcę,który może pół dnia łazić po lokalu.
Ale muszą to naprawić jak najszybciej,bo szybkie dowozy i to w termicznej torbie to podstawa tego biznesu. Lokalizacja jest super więc zawsze ktoś tam od frontu wejdzie ale to będzie wciąż za mało aby zostały w kieszeni zadowalające pieniądze dla szefostwa. Jeśli szefostwo tego nie zrozumie to albo będą tyrać za słabą kasę albo po pewnym czasie padną,mówiąc: to nie to miasto,to biedni ludzie,to schabowe zabierają nam klientów itp itp. Nie mogą też żałować na reklamę na całe miasto,bo przy słabej reklamie rozkręcanie każdego biznesu jest zbyt powolne i na nie można stawiać tylko na dobrą lokalizację. Życzę pomyślności.
Kupiłem 3 burgery za 56.60zł, którymi nikt się nie najadł (w tej cenie można zamówić 3 pizze). Dostawa trwała 1h 30min +. Dostawca zapomniał terminalu. Burgery przyszły zimne. Nie polecam nikomu.
widac sam masz z tym problem….
Co z tego że w nazwie jest Bycza Buła, jak nie ma w sprzedaży ! jakieś jaja !
Jak poznać czy ktoś jest wegetarianinem? Nie martw się, na pewno sam ci o tym powie.
Byłem dzisiaj ok. 14.00 i kelnerka (z uśmiechem na twarzy) powiedziała mi że nie mają bułek i mam przyjść za ok. 2 godziny to może dowiozą. Nie mogłem uwierzyć że w burgerowni może nie być bułek. Przecież nic innego tam nie serwują. Totalna porażka.
Jedzenie dobre, jednak brak poważnego podejścia do klienta zamawiającego na telefon. Na realizację zamówienia czekałem 2 GODZINY… i się nie doczekałem. Nie pofatygowali się nawet, żeby oddzwonić z informacją, że (jak usłyszałem dzwoniąc po raz trzeci!!!), dzisiaj nie realizują zamówień na dowóz. Rozumiecie to??? Jeden przyjął zlecenie, klient czeka, a drugi wali Ci na koniec po dwugodzinnym oczekiwaniu taki tekst. ŻENUJĄCE!!! Jednego klienta straciliście z pewnością. Nie polecam, bo zejdziecie z głodu albo ze starości…
Bycze Buły..REWELACJA !!!
ADoni ,nawet jaskiniowcy chadzali napollwanie by gruba zwierzyne do osady przyniesc,co to wiec za zmiana biegu swiata,ktora to ty inie tylko czynisz?
Proponuję w bycza bułę i podwójną sałatę … nikt nikogo nie zmusza 🙂 ja mam kły i chcę mięsa 🙂
Ach… szkoda tych zwięrząt, iż muszą zaspokajać ludzką niepochamowaną żądzę niepotrzebnego jedzenia mięsa. Wstyd mi za was jako za cywilizację zniszczenia i wyzysku. Ja choć wciąż (niestety) je jem to jednak w coraz mniejszych ilościach by przejść z czasem na odżywianie tylko warzywne, i temu pochodne Oczywiście zapewne zaraz znajdą się z dupy wzięci hejterzy chętnie wylewający swoje żale na mnie (a nieznający podstaw problemu o których piszę) bo przecież miąsko jest cool i takie dobre… Ale taka prawda. Zarabia się na krzywdzie istot czujących i rozumiejących otoczenie jakimi są zwierzęta i żadne argumenty (bo ich nie ma) nie zmienią mojego pisania. P{oki to sie nie zmieni to cywilizacja jako ludzie (Ziemska) nie wkroczą na nowy etap kreowania samego ja, w innych warunkach.