Lidia Boguszyńska z rekomendacją na stanowisko dyrektora MOS w Gnieźnie

Piątek, 27 sierpnia 2021
  • Lidia Boguszyńska z rekomendacją na stanowisko dyrektora MOS w Gnieźnie

25 sierpnia 2021 roku odbył się konkurs na stanowisko dyrektora Młodzieżowego Ośrodka Socjoterapii w Gnieźnie. Do konkursu zgłosiło się dwóch kandydatów. Komisja konkursowa obradowała w składzie: 3 przedstawicieli organu prowadzącego, 3 przedstawicieli Kuratorium Oświaty, 2 przedstawicieli Rady Pedagogicznej, 2 przedstawicieli Rady Rodziców oraz 2 przedstawicieli związków zawodowych (ZNP i NSZZ "Solidarność"). Niebawem Zarząd Powiatu Gnieźnieńskiego podejmie uchwałę w sprawie ponownego powołania pani Lidii Boguszyńskiej na stanowisko dyrektora.

• 29.08.2021 18:23  Odpowiedz na komentarz

Dlaczego, by wybrać jednego człowieka potrzeba aż 12 tu innych ludzi ? Czy to nie jest śmieszne? A dodatkowo tych 12 tu udzieliło zaledwie rekomendacji. A i tak będzie ją jeszcze "wybierał" Zarząd Powiatu. Czyli dodatkowych trzech ludzi. Razem by wybrać jedną osobę musiało obradować piętnastu ludzi przez powiedzmy około trzy godziny ! Każdy z tych piętnastu ludzi dostaje od nas na godzinę około 200 złotych. A teraz sobie policzcie ile złotych kosztował wybór jednego dyrektora ! To jest właśnie chore Polskie państwo. I dlatego w tym państwie trzeba zaprowadzić " NOWY ŁAD ".

Ograniczenia w funkcjonowaniu Starostwa Powiatowego W celu maksymalnego ograniczenia możliwości pojawienia się zakażenia w Urzędzie Starostwa Powiatowego... Czwartek, 20 stycznia 2022
Orzeł Powiatu Gnieźnieńskiego dla Przedsiębiorczości 2019-2022 wystartował 13 stycznia 2022 roku zainaugurowana została XI edycja konkursu "Orzeł Powiatu Gnieźnieńskiego dla Przedsiębiorczości".... Piątek, 14 stycznia 2022
Ostrzeżenie meteorologiczne: marznące opady W ramach działań z zakresu monitoringu zagrożeń przekazujemy treść ostrzeżenia meteorologicznego nr... Środa, 12 stycznia 2022
Zakończył się remont w powiatowej geodezji W wyniku prac remontowych pomieszczeń znajdujących się na pierwszym piętrze budynku Powiatowego Zarządu... Poniedziałek, 10 stycznia 2022